Sanayi-Üniversite İşbirliği İşletmede Mesleki Eğitim

04/03/2023 22:50:14 - 04/03/2023 22:51:39 - 555 Okunma

Sanayi-Üniversite İşbirliği Çerçevesinde İşletmede Mesleki Eğitim Dönem Açılışı - Şişecam

Aralık ayında gerçekleştirilen tanıtım buluşmasını takiben yapılan başvurular Şişecam tarafından değerlendirilmiş, çoğunluğu Lüleburgaz Meslek Yüksekokulundan olan toplam 32 Kırklareli Üniversitesi öğrencisi İşletmede Mesleki Eğitime başlamıştır.

6 Şubat tarihindeki açılış etkinliğinde okulumuzu Sanayi Koordinatörü Doç. Dr. İffet Kesimli temsil etmiş; etkinlikte Şişecam tarihçesi ile ele alınmış, fiziki imkanları ve ülke için olan önemi vurgulanmıştır.

Misafirperverlikleri ve özenle düzenlenmiş olan etkinlik için Şişecam yetkililerine teşekkür eder, sürecin öğrencilerimiz için verimli geçmesini dileriz.

Şişecam Lüleburgaz LMYO Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu LÜleburgaz MYO İşletmede Mesleki Eğitim

TÜRKİYE ŞİŞE ve CAM FABRİKALARI A.Ş.