Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 2022 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (Bidr) Çalışmaları

05/03/2023 22:27:38 - 30/03/2023 22:27:38 - 401 Okunma

Birim İç Değerlendirme Raporlarının (BİDR) temel amacı,  kurumların güçlü ve gelişmeye açık yönlerinin farkına varmak ve iyileştirme süreçlerine katkı sağlamaktır.

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 2022 Yılı BİDR çalışmaları çerçevesinde, temel görevi Üniversitemiz Senatosu tarafından oluşturulan Üniversite Kalite Komisyonuna destek olmak olan Kalite Alt Komisyonu üyeleri, hazırlıklar kapsamında ilk olarak 27 Şubat 2023 tarihinde Teams üzerinden bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Yapılacak işlerin belirlendiği ve görev dağılımının gerçekleştirildiği bu toplantıyı takiben, 5 Mart 2023'te Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda altı saat süren ikinci toplantıda rapor ana hatlarıyla kesinleştirilmiş; ilave çalışmalar sonrasında rapora nihai şekli verilmiştir.

Toplantılar; Kalite Alt Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Ağırgan tarafından yürütülmüş; Birim Kalite Temsilcisi ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İffet Kesimli tarafından koordine edilmiştir. LMYO Yüksekokul Sekreteri Gürcan Üzrek tüm çalışmalara teknik destek vermiştir.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

 

BIDR BİDR LMYO Lüleburgaz

Facebook Twitter Google Plus
BIDR 2022 LMYO
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.