“İş Dünyasında İnsan Ve Kültür Yaklaşımı” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

18/05/2023 11:39:53 - 22/05/2023 11:39:53 - 567 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde 17 Mayıs tarihinde Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen  “İş Dünyasında İnsan ve Kültür Yaklaşımı” konulu söyleşi L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Murat YÜKSEL’in katılımı ile Öğr. Gör. Dr. Şerife KUZGUN’un moderatörlüğünde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

2016-Mart 2023 yılları arasında GittiGidiyor firmasında İnsan ve Kültür Direktörü olarak görev yapmış ve Mayıs ayı itibariyle L’Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü olarak göreve başlamış olan Murat YÜKSEL, “insan kaynakları”ndan “insan ve kültüre” doğru olan dönüşüm ve bunun önemi, günümüz insan kaynakları trendleri, endüstri 4.0’ın iş dünyasına ve insan kaynaklarına etkileri gibi konuları değerlendirmenin yanı sıra kendi kariyer yolculuğunu, tecrübe ve tavsiyelerini paylaşarak öğrencilerin sorularını yanıtladı. Murat YÜKSEL’e katılımı ve verdiği bilgiler için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

iky kariyer