Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

"yapay Zeka Ve Geleceğin Teknolojileri" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

22/05/2023 11:44:56 - 22/05/2023 11:44:56 - 463 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 12. Kariyer Günleri kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulunda 17.05.2023 tarihinde Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet YILDIRIM'ın katılımı ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ali Tuna DİNÇER'in moderatörlüğünde "Yapay Zeka ve Geleceğin Teknolojileri" konulu söyleşi gerçekleştirildi. 

Etkinlik Sayın Yıldırım'ın konuşması ile başladı ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgi ve heyecanla karşılandı.  Yapay zekanın güncel ve gelecekteki uygulamaları, teknolojinin etik boyutları ve öğrencilerin kariyer planlamaları ile ilgili merak ettikleri derinlemesine ele alındı. 
 
Programın ikinci kısmında soru ve cevaplarla öğrencilerimizin kariyer planlaması, Yapay Zeka alanında neler yapabilecekleri, nereden ve nasıl başlayacakları, teknolojik ortamda etik problemler gibi bir çok başlık derinlemesine konuşuldu.
 
Etkinlik Öğr. Gör. Ali Tuna DİNÇER'in ve öğrencilerimizin Yıldırım'a programa katılımı ve vermiş olduğu samimi cevaplar için teşekkür etmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
kariyer bilgisayar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.