Mezun Kürsüsü: İnsan Kaynakları Yönetimi Programı Mezun - Öğrenci Buluşması

26/05/2023 09:28:32 - 26/05/2023 09:28:32 - 518 Okunma

Kariyer Merkezimize bağlı olarak faaliyet gösteren Kırklareli Üniversitesi Mezunlar Ofisi koordinatörlüğünde, akademik birimlerimizin katkılarıyla düzenlenen Mezun Kürsüsü Mayıs 2023 Etkinlikleri kapsamında, 25.05.2023 tarihinde İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü mezun öğrencilerimizden Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü İnsan Kaynakları Memuru Mert DELİKANLI ve  Demirköy Orman İşletme Müdürlüğü İnsan Kaynakları Memuru Mustafa ERCEYLAN ile bir araya geldi.

Öğr. Gör. Dr. Şerife KUZGUN moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte mezun öğrencilerimiz, kamuda insan kaynakları yönetimi hakkında bilgi vermenin yanı sıra kendi kariyer yolcuklarını, çalışma hayatına dair edindikleri tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşarak öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Mezun öğrencilerimizden Mert DELİKANLI ve Mustafa ERCEYLAN’a katkılarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

iky mezun kürsüsü