Lüleburgaz Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu

23/06/2023 11:22:46 - 05/07/2023 11:22:46 - 1319 Okunma

Üniversitemiz Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2023 Çarşamba günü Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Ek Hizmet Binasında gerçekleştirildi. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Serkan ÇALIŞKAN ile Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilerimize plaketleri takdim edildi. Okul Birincisi Kimya Teknolojisi Programı öğrencisi Emre ERGENE, Okul İkincisi Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencisi Hasan UZUN ve Okul Üçüncüsü Grafik Tasarımı Programı öğrencisi Emir YILMAZ plaketlerini Doç. Serkan ÇALIŞKAN’ın elinden aldı.

Mezuniyet Töreni akademisyenlerimizin mezun öğrencilerimize plaket takdimi ve günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

mezuniyet