Cumhuriyetimizin 100. Yilinda Lüleburgaz’A 100 Fidan Dikildi

09/11/2023 09:22:24 - 09/11/2023 09:22:24 - 281 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz yerleşkesinde öğrenim gören öğrencilerimizin görev aldığı; TEMA Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumluluğu ve Lüleburgaz Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Lüleburgaz’a 100 fidan dikildi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulundan Genç Tema üyesi öğrencilerin yanı sıra gönüllü katılımcı olarak destek veren öğrencilerimizden oluşan topluluk, Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Aslı KESKİN, Öğr. Gör. Ceyhun SOLMAZ ve Öğr. Gör. Ersoy ENGİN’in yer aldıkları etkinlikte, Lüleburgaz Kent Ormanı’na diktikleri fidanlarla çevreye ve geleceğe olan duyarlılıklarını gösterdiler. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretim elemanlarımıza duyarlılıkları ve çabaları için teşekkür ediyoruz.

tema fidan dikme