Mezun Kürsüsü Etkinlikleri Başladı

20/12/2023 10:04:28 - 20/12/2023 10:04:28 - 347 Okunma

"Mezun Kürsüsü Aralık 2023” etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz MYO İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 2015 mezunu Aykut CANLISOY (Fatih Kıral Mobilya İK Uzmanı), 2017 mezunları Büşra ERYİĞİT (Hedef Tük. Ür. AŞ. İK Uzman Yard.), Doğukan OĞUZHAN (Çetin Group AŞ. Bölge İK Uzmanı), 2018 mezunu Muhammet DOĞAN (Ibtech (Qnb Finansbank) Ücretlendirme ve Yan Haklar Uzmanı), 2020 mezunları Ahmet ÇAKMAK (The Kraft Heinz Co. İK Proje Uzmanı), Talha BEKAR (Effe End. Otomasyon İdari İşler Yöneticisi), Tuğçe ÖZDEMİR (FLO Mağazacılık Bordro Uzmanı) ve Zilan GÜNGÖR (Flo Mağazacılık Bordro Uzmanı) 19 Aralık 2023 tarihinde öğrencilerimizle buluştu.

İnsan Kaynaklarının ve İnsan Kaynakları çalışanlarının sorunlarının konuşulduğu etkinlikte, çalışma hayatına girerken karşılaşılan sorunlar, çalışma hayatında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri mevcut öğrencilerimizle paylaşıldı.  Moderatörlüğü Öğr. Gör. Erkan Bilge tarafından gerçekleştirilen ve iki saati aşkın bir süre devam eden etkinlik öğrenciler tarafından yöneltilen sorularının cevaplanmasıyla son buldu.

mezun kürüsüs