Kariyer Günü Etkinliklerimiz Başladı

05/03/2024 12:18:42 - 05/03/2024 12:18:42 - 279 Okunma

Üniversitemizin 13. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen “Organizasyonlarda Örgüt Kültürü” temalı söyleşi başarıyla gerçekleştirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Uzmanı Bahar SIYLI’nın konuşmacı olarak katıldığı ve Öğr. Gör. Dr. Şerife KUZGUN’un moderatörlüğünde yürütülen bu etkinlik, 4 Mart 2024 tarihinde 19:30-21:00 saatleri arasında çevrimiçi olarak yapıldı.

Bahar SIYLI, örgüt kültürlerinin benzerlikleri ve farklılıkları, belediyelerdeki insan kaynakları faaliyetleri ve teknolojinin insan kaynakları süreçlerine etkisi gibi çeşitli konuları derinlemesine ele aldı. Ayrıca, kendi kariyer yolculuğundan bahsederek öğrencilerin sorularını cevapladı ve değerli tavsiyelerde bulundu. Katılımı için Bahar SIYLI’ya teşekkür eder, gelecekteki çalışmalarında başarılar dileriz.

kariyer