Bir Bakışta Şişecam Konulu Seminer Gerçekleştirildi

07/03/2024 14:09:55 - 07/03/2024 14:09:55 - 191 Okunma

Trakya Cam Sanayii A.Ş. Kalite Müdürü Özgür AYAN ve İnsan Kaynakları Uzmanı Umahan EFE 7 Mart 2024 günü Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “Bir Bakışta Şişecam” konulu sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ümit GÜLYÜZ ve Doç. Dr. İffet KESİMLİ'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe Kimya Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve Elektrik programları öğrencilerinin yanı sıra Lüleburgaz MYO'nun paydaşı olduğu NEET Projesi adaylarından da  katılım sağlanmıştır.

Etkinlikte Atatürk'ün emri ile kuruluşundan günümüze Şişecam'ın yolculuğu anlatılmış, üretim süreçlerine ve yeni kuruluma yönelik videolar izlenmiştir.

Soru-cevap kısmı ile öğrenciler görüşlerini iletmiş ve 3+1 Eğitim Sistemi ile stajlar konularında bilgilendirilmişlerdir.

Konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

kariyer