İnsan Kaynakları Ve Güncel Uygulamalar Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

07/03/2024 15:59:57 - 07/03/2024 15:59:57 - 157 Okunma

Üniversitemizin 13. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi Programı tarafından düzenlenen “İnsan Kaynakları ve Güncel Uygulamalar” başlıklı söyleşi, 6 Mart 2024 tarihinde 18:00-20:00 saatleri arasında çevrim içi olarak başarıyla tamamlandı. Bu özel etkinlik, insan kaynakları ve kurumsal iletişim alanlarında önemli bilgilerin paylaşıldığı ve katılımcıların sektör profesyonelleriyle etkileşime geçebildiği bir platform sundu. Öğr. Gör. Dr. Şerife KUZGUN’un moderatörlüğünde yürütülen bu etkinliğe, Çolakoğlu Metalurji’den üst düzey yöneticiler konuşmacı olarak katıldı. İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Kazım Selim ÖZKAN, Kavacık İnsan Kaynakları Müdürü Ece YALAZKAN, Dilovası İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim ORALKAN ve Kurumsal İletişim Müdürü Seda DEMİREL YILDIRIM, deneyimlerini ve sektör içi bilgilerini öğrenciler ve diğer katılımcılarla paylaştı.

Konuşmacılar, kurum kültürünün şekillendirilmesi, insan kaynakları yönetiminin stratejik önemi, etkin insan kaynakları yönetimi faaliyetleri, kurumsal iletişimin etkinliği, yetenek yönetimi, okul-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi, çalışanların motivasyonu ve memnuniyeti, adil çalışma ortamlarının oluşturulması ve İK 4.0 gibi çok çeşitli ve güncel konuları derinlemesine ele aldılar. Ayrıca, öğrencilerin sorularını yanıtladılar, onlara değerli tavsiyelerde bulunarak kariyer yollarına yön vermede yardımcı oldular. Değerli katkıları için tüm konuşmacılarımıza teşekkür eder, gelecekteki çalışmalarında başarılar dileriz.

kariyer