“Yerel Yönetimlerde Görsel İletişim” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

08/03/2024 09:04:14 - 08/03/2024 09:04:14 - 200 Okunma

Üniversitemizin 13. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarımı Programı tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Görsel İletişim” başlıklı söyleşi, 6 Mart 2024 tarihinde 13.30-15:00 saatleri arasında Lüleburgaz Yerleşkesi ek hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Mehmet Erol ÇOPUR’un moderatörlüğünde yürütülen bu etkinliğe Lüleburgaz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde Grafik Tasarımcı olarak görev yapan Serkan ÖLMEZ konuşmacı olarak katıldı. Yerel Yönetimlerde duyuruların ve dolayısıyla görsel iletişimin önemine, iletişim materyallerinin hazırlanmasındaki süreçler ile dikkat edilmesi gereken konulara değinen Serkan ÖLMEZ öğrencilere ileride atılacakları mesleki hayatları için tavsiyelerde bulunarak etkinliğe katılan Grafik Tasarımı Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Verimli geçen ve öğrencilerimize oldukça yararlı olduğunu düşündüğümüz bu etkinliğe değerli katkıları için konuşmacımıza teşekkür eder, gelecekteki çalışmalarında başarılar dileriz.

kariyer grafik