Kimyadan Finansa Yolculuk Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi

11/03/2024 09:11:55 - 11/03/2024 09:11:55 - 133 Okunma

Üniversitemizin 13. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı tarafından düzenlenen “Kimyadan Finansa Yolculuk” temalı söyleşi başarıyla gerçekleştirildi.  Sanovel İlaç Sanayi Tic. A.Ş. Satınalma Yöneticisi Gizem COŞKUN “Kimyadan Finansa Yolculuk” adlı sunumunu 8 Mart 2024 günü Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Doç. Dr. İffet KESİMLİ, Öğr. Gör. Hakan DUMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar DOĞRAMACI YALÇIN'ın ev sahipliğinde gerçekleştirmiştir.

İstanbul Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra İngiltere St. Giles College’de dil eğitimi ve akabinde işletme yüksek lisansını tamamlayan, 2018'de ilaç sektöründe Satınalma Uzman olarak görevime başlayan konuğumuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne çeşitli vurgular yaparak, bu anlamlı günde sunumuyla katkıda bulunmuştur.

Konuğumuza teşekkür ediyoruz.

kariyer muhasebe