17/05/2024 15:11:02 - 17/05/2024 15:11:02 - 143 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğünce Yüksekokulumuz Ek Hizmet Binası Konferans Salonunda "9-15 Mayıs Çölyak Haftası'' etkinlikleri kapsamında Dr. Tansu SEPTEKİN HOCAOĞLU tarafından konu ile ilgili farkındalık eğitimi ve "10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü" etkinlikleri kapsamında Diyetisyen Esra GÜMÜŞ IŞIK tarafından konu ile ilgili farkındalık eğitimi verilmiş olup öğrencilerin vücut kitle indeksi ölçülmüştür. Ayrıca öğrencilere, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hemşiresi Seyhan KAHYA tarafından yaz aylarında sıklıkla karşılaşılan önemli bir zoonotik hastalık olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ile ilgili bilgilendirme yapılmış olup broşür dağıtılmıştır.

çölyak seminer etkinlik