06/06/2024 17:25:12 - 06/06/2024 17:25:12 - 232 Okunma

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı organizasyonu ile 05 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 15.00'te dönem sonu sergisi düzenlendi.

Sergiye Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ümit GÜLYÜZ ve Öğretim Elemanlarımız ile çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Lüleburgaz MYO Ek Hizmet Binası giriş katında gerçekleştirilen sergide SOLİD WORKS programlarında modellemesi yapılan tasarımlar ve prototip maketleri gösterime sunuldu.

Sergide öğrencilerimizin tasarımını ve uygulamasını yaptığı Solid Works programında tasarlanan “Engelli Araç Projesi, Güç Aktarma Organlarından Olan Diferansiyel ve Planet Dişli Sistemlerinin Üç Boyutlu Yazıcıdan Alınan Çıktıları, Güneş Paneli ile Aküsü Şarj Edilen Araç, Telefon Uygulamasından Kumanda Edilebilen Maket Araç, Hidrolik Lift Maketi, Vb.” çalışmalar sergilendi.

sergi otomotiv