17/10/2024 12:29:22 - 17/10/2024 12:29:22 - 27 Okunma

2024-2024 Akademik yılında Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’na yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin oryantasyon sürecine katkı sağlamak amacıyla  “Lüleburgaz’da Yaşamak” konulu kültürel uyuma katkı amacıyla konferans gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Lüleburgaz MYO Birim Temsilcisi Öğr. Gör. M. Erol ÇOPUR tarafından organize edilen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Belediyesi ile yapılan iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte; Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sayın Selçuk KURT tarafından yapılan sunumlarda öğrencilere Lüleburgaz’da yer alan fiziki mekanlar, Lüleburgaz Belediyesi imkanları, tarihi yapılar ve Lüleburgaz’da yaşamanın avantajları hakkında bilgiler verildi.

konferans