E-Devlet Üzerinden Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

29/08/2016 13:44:16 - 29/08/2016 13:44:16 - 2304 Takip

2016 ÖSYS Sonuçlarına göre Yüksekokulumuz programlarına yerleşen öğrencilerimizden www.turkiye.gov.tr internet sitesinden e-kayıt yaptıran adayların 23.09.2016 tarihine kadar kayıt evraklarını Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde kayıt yapmamış sayılacaklardır. (İkinci Öğretim öğrencileri Öğrenim Ücretlerini 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında Ziraat Bankası Kırklareli Şubesine yatırmaları zorunludur.) İkinci Öğretim programlarına yerelşen adaylar da öğrenim harcını yatırarak, harç dekontunu diğer evraklarla beraber teslim edecektir. Birinci öğretim öğrencileri harç yatırmayacaktır.

Yükseköğretim Kurulunun e-kayıt işlemleri ile ilgili açıklaması için tıklayınız.

Öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Teslim edilmesi gereken kayıt evrakları için tıklayınız

ekayıt