Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlari

02/02/2024 16:31:34 - 05/02/2024 16:31:34 - 592 Okunma

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi için Yüksekokulumuza yatay geçiş başvurusu yapan aşağıda isimleri ve okulları yazılı öğrencilerin başvuruları Yönetim Kurulumuzca değerlendirilmiş olup, başvurusu uygun görülen öğrencilerin evrakların asıllarını teslim ederek 05.02.2024 tarihinde Yüksekokulumuza kayıt yaptırmaları ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı BAHAR döneminde öğrenimlerine başlamalarının uygun olduğuna karar verilmiştir. Kayıtlar 05.02.2024 tarihinde Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Biriminde yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları için tıklayınız

Yatay Geçiş Takvimi

Yatay Geçiş Başvuru ve Kayıt Kılavuzu

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak başvurdukları meslek yüksekokuluna kesin kayıtta teslim edeceklerdir.

• Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)

• Öğrencilerin kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumunda öğrenimi süresince alacağı bütün dersleri gösterir eğitim planı ve ders içerikleri.

• Öğrencilerin kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumunda aldığı bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren not durum belgesi (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

• Öğrencilerin YKS’ye girdiği yıla ait YKS Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.

• Öğrencinin kayıtlı olduğu yükseköğretim kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

• Öğrencinin yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair belge,

• Yeni tarihli öğrenci belgesi.

• Nüfus cüzdanı fotokopisi (ön yüzü)

• Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapan öğrenciler için öğrencinin daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.

•Kayıt donduran öğrenciler için kayıt dondurulduğuna ilişkin belge.

* Yurt dışından yapılacak başvurularda not durum belgesi (transkript), eğitim planları ve ders içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylı olması gerekmektedir.

Not: Belirtilen tarihte başvurusunu yapmayan veya eksik evrak ile başvuran adaylar herhangi bir hak iddia edemezler. İlanen duyurulur.

yatay geçiş