2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Sunumu

23/10/2020 15:30:13 - 23/10/2020 15:30:13 - 8457 Okunma

Üniversitemizde eğitime yeni başlayan öğrencilerimiz için ilgili birimlerimizden gelen bilgiler doğrultusunda Kalite Koordinatölrüğü tarafından hazırlanan "Oryantasyon Sunumu" Lüleburgaz Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerimizle program kapsamında paylaşılmıştır. Oryantasyon sunumunda üniversitemizin genel bir tanıtımı yapıldıktan sonra sırasıyla; Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Hizmetleri, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Hizmetleri, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Hizmetleri, Değişim Programları, Kariyer Merkezi Hizmetleri, Uzaktan Eğitim Hizmetleri ve Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğünün çalışma alanları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Aramıza yeni katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sunum Dosyası için tıklayınız

kalite oryantasyon