Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne Teknik Gezi Düzenlenmiştir

29/12/2021 09:07:40 - 29/12/2021 09:07:40 - 733 Okunma

Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programında öğrenim gören öğrencilerimiz 24.12.2021 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Kırklareli İl Müdürlüğü'ne teknik gezi düzenlenmiştir.

Etkinlik boyunca Genel Sağlık Sigortası, İşveren, Çalışan, Emeklilik, Kısa Vadeli Sigorta Birimlerindeki iş ve işlemler hakkında bilgi verilmiş ve iş akış süreçleriyle ilgili öğrencilerin doğal gözlemlerde bulunabilmelerine imkân tanınmıştır.

Kurumlar arası diyalog kapsamında, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanımız Sn. Dr. Öğr. Üyesi Yasin AKYILDIZ, Sosyal Güvenlik Programının tanıtımını, ayrıca staj ve uygulamalı eğitimler ile ilgili taleplerini içeren bir konuşma yapmıştır. SGK Kırklareli İl Müdürü Sn. Oğuz ÖZDİL’ in mesleki deneyimlerini içeren öğrencilere yönelik konuşması ve SGK İl Müdür Yardımcısı Sn. Mustafa AKCAN ’ın Genel Sağlık Sigortası başlıklı eğitim seminerinin ardından ziyaret son bulmuştur.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkı sağlayan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Kırklareli İl Sosyal Güvenlik Kurumu' na Teknik Gezi
teknik gezi