Bütünleme Mazeret Sinavi Başvurulari

31/01/2022 10:14:33 - 02/02/2022 10:14:33 - 2219 Okunma
Değerli Öğrencilerimiz,

Olumsuz hava koşulları ve Covid-19 hastalığı dolayısıyla 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavlarına katılamayan öğrencilerimizin Bütünleme Mazeret sınavı başvuru sonuçları ve sınav programları aşağıda ilan edilmiştir. Sınavlar Microsoft Teams uygulaması ile çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Başvuru dilekçelerine ayrıca cevap yazılmamaktadır, bu ilan tebliğ niteliğindedir. İlanen duyurulur!

1) Bütünleme sınavlarına yüz yüze girmiş olan öğrencilerimizin bu sınavlardan aldıkları notlar geçerlidir. Bu öğrencilerimizin adları kabul listesinde sehven yer almış olsa bile ve yanlışlıkla Teams üzerinden sınava katılsalar bile, çevrimiçi sınav sonuçları değerlendirilmeyecektir.

2) Bu sınavların mazeretleri yoktur. İnternet, donanım, elektrik kesintisi ve benzeri durumları öngörerek, tedbir almak öğrencilerimizin yükümlülüğüdür.

3) Sınav süresi dolmadan önce, öğrencilerimizin "GÖNDER" butonuna basmış olmaları gerekmektedir. Aksi durumda sınav tamamlanmış olmayacaktır.

MAZERET SINAVI BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

BÜTÜNLEME MAZERET SINAV PROGRAMI