İnsan Hakları, Şiddetle Sivil Mücadele Ve Sosyal Arabuluculuk Projesi

04/03/2022 17:11:24 - 04/03/2022 17:11:24 - 836 Okunma

Cumhurbaşkanlığı On Birinci Kalkınma Planı gereği yürülüğe konan "İnsan Hakları, Şiddetle Sivil Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Projesi" kapsamında düzenlenecek olan proje ve sertifika program uygulamaları hakkında geniş bilgiye aşağıya linkleri çıkarılan web sitelerinden ulaşılabilmektedir.

Projenin ilk faaliyeti olarak; "Üniversitelerde Sosyal Arabuluculuk" uygulamalarının başlatılmasına ve arabuluculuk eğitim programlarının akademik personel, idari personel ve öğrenciler için ayrı ayrı planlanmasına karar verilmiştir. Bununla beraber katılımcılara Atatürk Üniversitesi “İnsan Haklarını ve Şiddetle Mücadele Bilincini Güçlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi", MCBÜ İnsan Haklarını Güçlendirme ve Şiddetle Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi, İlgili Bakanlıklar ve HEGEM Vakfı tarafından başarı belgesi/sertifikaları onaylı olarak düzenlenecektir.

Proje Bilgi Linkleri:

insan hakları proje