"toplumun Sosyal Güvenliğini Sağlamada Ailenin Ve Kadının Güçlendirilmesi” Başlıklı Eğitim Semineri Gerçekleştirildi

10/03/2022 09:43:41 - 10/03/2022 09:43:41 - 667 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 11. Kariyer günleri etkinlikleri kapsamında 8 Mart 2022 tarihinde Sosyal Güvenlik öğrencilerine yönelik olarak “Toplumun Sosyal Güvenliğini Sağlamada Ailenin ve Kadının Güçlendirilmesi” başlıklı eğitim semineri Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Seminer Programına Dr. Öğretim Üyesi Yasin AKYILDIZ, Lüleburgaz İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdiresi Gamze AYA, Uzman Klinik Psikolog Özge ÖZGEN, Psikolog Aynur ÖZÇELİK, Öğretmen Rüya Emine ARICI ve Sosyal Güvenlik öğrencileri katıldı. Program Uzman Klinik Psikolog Özge ÖZGEN’in sunumu ve Dr. Öğretim üyesi Yasin AKYILDIZ’ın teşekkür konuşmasının ardından sona erdi.

kariyer