Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

Kariyer Günü Etkinlikleri Gerçekleştirildi

14/03/2022 15:43:57 - 14/03/2022 15:43:57 - 490 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından koordine edilen 11. Kariyer Günleri kapsamında Lüleburgaz MYO İnsan Kaynakları Yönetimi Programında moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Bahar DOĞRAMACI YALÇIN’ın yaptığı 3 ayrı etkinlik  gerçekleştirilmiştir. Etkinliklerimiz Ms Teams üzerinden değerli konuklarımızın sunumları ve öğrencilerimizden gelen soruların cevaplanması ile tamamlanmıştır.

İnsan Kaynakları Yönetimi Programı etkinlikleri kapsamında 07.03.2022 tarihinde Yalova Çocuk ve Ergen Psikiyatri Kliniği’nden Klinik Psikolog Sayın Neslihan Kızılkaya Kariyer Yolculuğunda Motivasyonun Önemi hakkında değerli bilgileri aktardı. 

09.03.2022 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Sanayi Politikaları ve Teknoloji Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sayın Sabri Öz’ün katılımıyla Teknoloji Yönetimi, Yeni yaklaşımlar ve Metaverse üzerine konuşuldu. Katılımcı öğrencilerimize SAPTEY kitaplarından hediye edildi.

10.03.2022 tarihinde de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Dr. Öğr. Üyesi Sayın Neşe ÇAKI Mülakat Teknikleri hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Etkinliklerimize katkılarından dolayı tüm Değerli Katılımcılarımıza,

İdari ve Akademik Personelimize ve

Sevgili Öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.