Ders Muafiyet Talepleri

05/09/2022 15:41:05 - 13/09/2022 15:41:05 - 860 Okunma

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan 2022-YKS ile Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz muafiyet talebinde bulunması halinde, Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde okuduğu  ve dilekçesinde belirttiği dersleri ve yaptığı stajları değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. 2022-YKS ile yerleşenler 30.09.2022 tarihine kadar Yüksekokulumuz evrak kayıt bürosuna yapılacaktır.

Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin sunulması gerekmektedir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin tüm derslere girmesi gereklidir.

Muafiyet Başvuru dilekçesi için tıklayınız (Ekleri ile birlite elden teslim edilebileceği gibi posta, kargo, faks (0288 412 84 55 numaraya) veya belge taratılarak lmyo@klu.edu.tr adresine gönderilebilir)

Kırklareli Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi için tıklayınız.

muafiyet