Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

“Lüleburgaz’Da Yaşamak” Konulu Kültürel Uyuma Katkı Etkinliği Gerçekleştirildi.

21/10/2022 13:33:26 - 21/10/2022 13:33:26 - 401 Okunma

2022-2023 akademik yılında Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu’na yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerinin oryantasyonuna katkı amacıyla Lüleburgaz’ın sosyal ve kültürel olanakları tanıtıldı.

Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü, Lüleburgaz MYO Birim Temsilcisi Öğr. Gör. M. Erol ÇOPUR tarafından organize edilen etkinlik Lüleburgaz Belediyesi ile yapılan iş birliği çerçevesinde belediyenin Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. 2 gün süren etkinlikte Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Dilek ÇETİN ÇİVİ tarafından yapılan sunumlarda öğrencilere Lüleburgaz’da yer alan akademiler, Lüleburgaz Belediyesi temalı yılları, tarihi yapılar ve Lüleburgaz’da yaşamanın avantajları hakkında bilgiler verildi.

19 ve 20 Ekim 2022 tarihlerinde 4 ayrı öğrenci grubuna yapılan sunumların  ardından, Belediye personelleri İnanç ZORLUTUNA ve Macit YENİCE rehberliğinde gerçekleştirilen sosyal geziler ile Lüleburgaz dışından gelen öğrenciler sırasıyla: Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Spor Akademisi ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi ile Sokullu Külliyesi ve Camii ile restore edilerek Belediye Meclis Salonu olarak kullanılan tarihi hamam binasını gezdiler. Sosyal gezi sırasında öğrenciler Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat GERENLİ’yle de bir araya geldi. Başkan GERENLİ Lüleburgaz’ın gençler için spordan sanata kadar pek çok alanda faaliyet içinde olan bir kent olduğunu belirterek Lüleburgaz Belediyesi olarak gençlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.

gezi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.