Lüleburgaz Belediyesi 2022 Resim Çalıştayı

21/10/2022 13:49:21 - 21/10/2022 13:49:21 - 370 Okunma

Lüleburgaz Belediyesi 2022 Göç Yılı ve Avrupa Yerel Demokrasi Haftası çerçevesinde Resim Çalıştayı ve Sergisi düzenlendi. Lüleburgaz Belediyesi himayesinde gerçekleştirilen çalıştay ve serginin organizasyonu Kırklareli Üniversitesi Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü Lüleburgaz MYO Birim Temsilcisi Öğr. Gör. M. Erol ÇOPUR tarafından koordine edildi.

Üniversite eğitimlerinde sanat eğitimi almış, halen kendi atölyelerinde ya da çeşitli kurumlarda eğitimci olarak görevini sürdüren ve resim sanatıyla uğraşan 7 katılımcılı çalıştay 14-17 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Çalıştay Lüleburgaz Belediyesi akademi yapılarından olan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilen ilk sanat çalıştayı olma özelliği de taşıyor.

Çalıştayın sona ermesinin ardından 19 Ekim günü saat 17.30’da Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi sergi salonunda açılışı yapılan sergide 7 sanatçının 13 eseri yer alıyor. Açılışın ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat GERENLİ çalıştay ve sergiye katılan sanatçılara kentin sanat hayatına sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ederek katılım ve teşekkür belgelerini takdim etti.

Sergi 9 Kasım 2022 tarihinde sona erecek.

resim