Okyanus Alüminyum San. Tic. Aş.'ye Teknik Gezi Düzenlendi

09/12/2022 16:40:11 - 09/12/2022 16:40:11 - 301 Okunma

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Yönetimi, Sosyal Güvenlik, İş Sağlığı ve Güvenliği programlarından öğrenciler ile 9 Aralık 2022 tarihinde Tekirdağ ili Muratlı ilçesinde faaliyet gösteren Okyanus Alüminyum San. Tic. AŞ. ye teknik gezi düzenlenmiştir. Öğrencilerimize Öğr. Gör. Dr. Bahar Doğramacı Yalçın eşlik etmiştir.
Şirketin İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan Oksal tarafından yönetim organizasyon yapılanmaları ve süreç değişimleri, organizasyonlarda insan kaynaklarının rolü, çalışanların eğitim planlaması ve eğitim süreçleri, eğitim analizleri, mülakat süreçlerinde kullanılan yetkinlik ölçümü testleri hakkında bilgi verilmiştir.

teknik gezi