"akıllı Şehirler Ve Ülkemizdeki Uygulamalar" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

22/05/2023 11:39:15 - 22/05/2023 11:39:15 - 517 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinatörlüğünde 15-18 Mayıs 2023 tarihleri arasında "Kırklareli Üniversitesi 12. Kariyer Günleri" kapsamında Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü tarafından düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Ülkemizdeki Uygulamalar" konulu etkinlik Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. İsmail Gülsoy'un katılımı ile Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Ali Tuna Dinçer'in moderatörlüğünde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Dr. İsmail Gülsoy Akıllı Şehir uygulamaları konusunda kurumları bünyesinde gerçekleştirilen hizmetleri kapsamlı bir şekilde üniversitemiz öğrencileri ile paylaştı. Küresel anlamda adından çokça söz ettiren "Akıllı Şehirler" konusu öğrenciler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılandı. Etkinlik, Moderatör Öğr. Gör. Ali Tuna Dinçer'in ve öğrencilerin konuğumuza verdikleri detaylı bilgilerden ve katılımından dolayı Dr. İsmail Gülsoy'a teşekkürlerini bildirmesi ile sona erdi.

kariyer bilgisayar