Bilgeliğe Yolculuk
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu

2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi 3+1 İşyeri Eğitimi Ve Uygulaması Başvuruları

24/11/2021 15:19:31 - 16/03/2022 15:19:31 - 6677 Okunma

Yüksekokulumuz programlarından 3+1 Müfredatına tabi Elektrik, Bilgisayar Programcılığı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencilerinin 2021- 2022 Bahar yarılında (3+1) işyeri eğitimi ve uygulaması  kapsamında uygulama yapacakları iş yerleri ve kurumlar için başvuru dilekçesi ve yönerge aşağıda bulunan linklerde yayınlanmıştır.

İşyeri uygulamalı eğitimi yapacak öğrencilerimizin aşağıdaki linkte bulunan başvuru dilekçesini doldurup imzalayarak en geç 21.01.2022 gününe kadar başvuru yapması gerekmektedir.

Öğrencilerimizin uygulamalı eğitim yapacakları işletme veya kuruluşların belirlenmesinde uygulanacak kurallar iş yeri eğitimi ve uygulaması yönergesinde yer almaktadır. Söz konusu olan meslek yüksekokulları iş yeri eğitimi uygulaması esasları ve tarafların yükümlülüklerine ilişkin sözleşme örneği aşağıdaki linkte mevcuttur.

Önemle Duyurulur.

(Kurumlarda ve işletmelerde İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması yapacak öğrenciler için İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması Sözleşmesi ve Başvuru Formu ıslak imzalı ve asıl olarak teslim edilmelidir. Faks veya mail gönderilmemelidir.)

Başvuru dilekçesi

- İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Formu ve Sözleşme 

- İş Yeri Eğitimi Raporu ve Denetim Raporları

- İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması Yönergesi

-Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönergesi

staj 3+1

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.