Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı

18/07/2014 13:20:21 - 31/07/2017 13:20:21 - 7094 Takip

Program; kurumların üst düzeydeki idarecilerine yönetimde yardımcı olabilecek, büro teknolojilerini etkin bir şekilde kullanan elemanlar yetiştirmektedir.Öğrenciler, yoğun olarak bilgisayar kullanımına ve büro makineleri kullanımına teşvik edilmektedirler. Böylece öğrencinin iş yaşamına, bilgisayar ve  büro makineleri kullanımı konusunda deneyim sahibi olarak başlaması hedeflenmektedir.
Bu programın mezunları; başta TBMM ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu olmak üzere, Bakanlıklar ve bakanlığa bağlı kuruluşlarda istihdam edilebilirler.
Ayrıca çeşitli işletmeler ile kamuya ve özel sektöre ait idarelerde veya belediyeler, dernekler, odalar, barolar gibi kurumların ilgili bölümlerinde çalışabilirler.

Ders  içeriğine ulaşmak için tıklayınız..(2016 Yılı ve sonrası)
Ders  programına ulaşmak için tıklayınız.. (2016 Yılı ve sonrası)

Ders  içeriğine ulaşmak için tıklayınız..(2013-2015 Yılı girişliler)
Ders  programına ulaşmak için tıklayınız.. (2013-2015 Yılı girişliler)