Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı

18/07/2014 13:37:25 - 23/01/2015 13:37:25 - 6626 Takip
Program; kurumların üst düzeydeki idarecilerine yönetimde yardımcı olabilecek, büro teknolojilerini etkin bir şekilde kullanan elemanlar yetiştirmektedir.Öğrenciler, yoğun olarak bilgisayar kullanımına ve büro makineleri kullanımına teşvik edilmektedirler. Böylece öğrencinin iş yaşamına, bilgisayar ve  büro makineleri kullanımı konusunda deneyim sahibi olarak başlaması hedeflenmektedir.
Bu programın mezunları; başta TBMM ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu olmak üzere, Bakanlıklar ve bakanlığa bağlı kuruluşlarda istihdam edilebilirler.
Ayrıca çeşitli işletmeler ile kamuya ve özel sektöre ait idarelerde veya belediyeler, dernekler, odalar, barolar gibi kurumların ilgili bölümlerinde çalışabilirler.

Ders  içeriğine ulaşmak için tıklayınız..
Ders  programına ulaşmak için tıklayınız..

bys